Професійний догляд за волоссям в домашніх умовах: з чого почати?

eshoping
Для того, щоб волосся було сяючим та слухняним, зовсім не обов'язково витрачати великі гроші на професійні процедури в салонах краси.

Попри те, що зима цього року видалася без сильних морозів, волосся все одно страждає через вітри, велику вологість на вулиці та сухе повітря в приміщеннях. Чим ближче до весни, тим гірше виглядає волосся. Напевно, ці проблеми знайомі кожній: зимою волосся тьмяніє, стає неслухняним, втрачає природний блиск. Більшість із нас у домашньому догляді обмежуються використанням шампунів та бальзамів. Утім, волосся потребує живлення не менше, ніж шкіра обличчя, до прикладу. 

Разом з Eshoping редакція Viva.ua підібрала кільках порад для професійного догляду за волоссям у домашніх умовах, які допоможуть зробити локони гладкими та блискучими без допомоги професіоналів. 

Читайте также

По плечи: Алена Шоптенко впервые в жизни коротко обрезала волосы

По плечи: Алена Шоптенко впервые в жизни коротко обрезала волосы

Кто этот подросток? Настя Каменских сменила прическу и стала неузнаваемой

Кто этот подросток? Настя Каменских сменила прическу и стала неузнаваемой

Маска після використання шампуню та бальзаму

Правильно підібраний шампунь та бальзам — лише пів справи у догляді за волоссям. По суті, шампунь виконує роль миючого засобу, а от живлення та відновлення волосся забезпечують, в першу чергу, маски. Якщо волосся тьмяне та виглядає неживим, кращого помічника, ніж маска Smooth with Caviar, годі шукати.

Це професійний засіб для догляду за волоссям з активними компонентами екстракту чорної ікри, які помітно зволожують шкіру голови та волосся. Крім того, маска надає активну живильну дію, наповнюючи волосся природним блиском й вирівнюючи його по всій довжині — саме те, що потрібно втомленому від зими волоссю!

Олія — завжди хороше рішення для волосся

Ще один засіб, який повинен бути у ванній кімнаті, якщо треба повернути життя сухому та неслухняному волоссю, — це олія. Особливість олій в тому, що вони швидко вбираються та дарують м'якість шкірі й волоссю. Якою олією користуються професіонали? Живильною Creamy Oil — і на це є декілька причин.

До складу засобу входить олія бавовни та вітамін Е, які забезпечують укріплення та живлять волосся. Олія також захищає шкіру голови і волосся від впливу зовнішніх факторів, впливає на вільні радикали і старіння клітин. Як результат — повертається природний блиск, а структура волосся стає легшою. 

Ідеальна гладкість завдяки крему

Так, креми бувають не лише для шкіри, але й для волосся. Якщо мова йде про вирівнювання локонів та гладкість волосся, розгладжуючий крем з Luminescina Inimitable Style — найкращий варіант. Достатньо рівномірно розподілити необхідну кількість крему на вологе, підсушене рушником волосся і далі робити укладку, як зазвичай.

Як допомагає крем? Перш за все, зволожує і усуває неслухняність волосся, робить його гладкими та блискучими. Крем також має властивість відбивати сонячне проміння, тому після нанесення волосся гарно переливається на сонці. Виглядає дуже привабливо!  

Правильний захист перед укладкою

Якщо волосся неслухане та пухнасте, більшість з нас намагається виправити ситуацію за допомогою щипців. І навіть якщо результат помітний, наше волосся навряд чи скаже такому засобу спасибі. Відмовлятися від улюбленої укладки не слід. А от забезпечити надійний термозахист волоссю — дуже варто.

У такому випадку помічником може стати професійний спрей Glattungs Spray. Спрей утворює захисну плівку, що оберігає волосся від впливу тепла і холоду — саме це потрібно під час використання щипців. Крім того, Glattungs Spray містить у своєму складі кератин і креатин. Що це означає? Спрей не лише захищає волосся, але й відновлює його пошкоджену структуру та повертає міцність. Підтримання ефекту випрямлення та природний блиск — як бонус!

Обирайте свій професійний засіб для догляду за волоссям, щоб ваша зачіска завжди була на висоті, а локони виглядали доглянутими та здоровими! 

Оскар 2020: лучшие платья
Предыдущий материал

Лучшие платья на красной дорожке премии «Оскар-2020»

Пышные звезды показали, как правильно носить брюки
Следующий материал

Стоит ли женщинам с пышными формами носить брюки? Совет звездного стилиста Ильяса Сахтары

Новости партнеров